Сонник Ісус Христос приснився. До чого сниться Христа у сні бачити.

До чого сниться Ісус Христос, сонник Ванги

Побачений у сні Образ Ісуса Христа повинен змусити сплячого дуже серйозно задуматися про своє життя. Це нагадування про вічність душі і про грішності земного життя.

Сказати, що не любиш Христа у сні – знак крайньої біди, яка неминуче станеться у вашому житті, якщо ви не покається в цьому на сповіді незважаючи на те, що це був всього лише сон.

Приснилося, що в узголів’я вашого ліжка висить розп’яття Христа – знак небезпечної життєвої омани, яка дуже схоже на правду. Ретельно проаналізуйте свої головні життєві позиції.

Якщо приснилося, що в кімнаті висить ікона Ісуса, хоча в реальному житті цього немає, значить, вам неодмінно потрібно освятити ваше житло.

Ісус, сонник Лоффа

За священним Образом Ісуса Христа в сновидіннях мають звичай ховатися диявольські сутності, і цей обман для людини може бути вкрай небезпечним. Очікувати чогось розумного або корисного від такого сну ні в якому разі не варто, оскільки через подібний обман вас можуть втягнути в катастрофічні для вашої душі обставини і вчинки. Яким би чином не з’явився перед вами цей Образ (статуя Ісуса Христа, ікона або явище живого Бога) – це обман, який краще всього залишити без уваги.

Тим не менш, подібне сновидіння є приводом для серйозних роздумів про стан власної душі, оскільки найчастіше саме гріховність і моральні відхилення є тією проломом, через які в наші сновидіння потрапляють підмінні нечистими силами образи.

Особливою ознакою неохайності даного сновидіння є невідповідність сюжету сну або самого образу Боголюдини смирення, душевної лагідності і всепоглинаючої любові (наприклад, спотворення обличчя на іконі Ісуса Христа або сон, в якому він гнівається на сплячого, лає його).

Якщо вам сниться власна участь у біблійних подіях (наприклад, довелося уві сні ховати Христа або стояти біля підніжжя Хреста), ви занадто вразливі і довірливі. Будьте обачнішими у вчинках і більш перебірливі у зв’язках.

Якщо вам приснилося, що ви – Ісус, таке сновидіння має стати серйозним приводом для перевірки психічного здоров’я людини.

Езотерика
Додати коментар