Сонник Бог приснився. До чого сниться Бога у сні бачити.

Бог, сонник Лоффа

Образ Бога в сновидінні непередбачуваний і багатогранний, в тому числі він може бути присутнім і як одне лише відчуття Божественної присутності. Іноді Бог є у вигляді Біблії, в образі ікони чи іншого предмета, що має Божественне начало. До сновидінь, в яких присутній образ Бога в будь-якому його прояві, слід ставитися надзвичайно обережно, і ще більш обережно їм довіряти.

Найважливіше в такому сновидінні – не помилитись. Бог і сатана завжди протистоять один одному, але випадки, коли останній заради обману людини приймає образ Божого посланця, а для недосвідченого сновидця – і самого Бога, нерідкі. Повіривши такого сновидіння, людина може зробити необачний крок і загинути.

Однак трапляється й так, що голос Бога у сні дійсно застерігає людину від помилки, але і в цьому випадку не слід довіряти сну беззастережно, щоб наступного разу не розслабитися і не помилитись.

Важливо дати правильну оцінку змістовної частини сновидіння. Наприклад, просити Бога про щось- такий сон лише відображає ваше усвідомлене чи підсвідоме бажання отримати, домогтися, відстрочити і т. п. В той же час такі сни, в яких, приміром, ви берете інтерв’ю у Бога або вам сниться, що ви – Бог, є завідомо неправдивими, не несуть позитивної інформації.

Однак у будь-якому разі той факт, що вам явилася уві сні якась божественна символіка, уже вартий уваги. Людське его часто відкидає Бога в стані неспання, і лише в тонкому сні ця надприродна сила може відчуватися сплячим.

Якщо уві сні вам довелося чути голос Бога або розмовляти з Ним, пропустіть ці слова або розмова через призму власного сприйняття Бога наяву. Розберіться, наскільки це розмова з Богом відображає ваші уявлення про Нього в реальності. Перш, ніж повірити в Божественний промисел сновидіння, звірте свої почуття і відчуття з відчуваючими насправді. Спробуйте обґрунтувати причину можливого втручання, тобто проблемні аспекти вашого реального життя. Все це допоможе вам розшифрувати отриману інформацію.

Якщо вам довелося уві сні власні очі бачити Бога, з величезною часткою ймовірності можна віднести цей сон до несучих негативну, антибожественну природу, бо навіть святі, згідно Біблії, не могли бачити його, а розмова з Богом відбувався, як правило, через посередництво земних образів: куща рослини (купини), голуба і т. д.

Сновидіння, в яких присутній прямий вплив Бога на сплячого (наприклад, якщо вам сниться, що Бог вилікував вас), найчастіше є певним плацебо, яке посилає вам власний організм.

Якщо ж вам сниться якийсь язичницький символ, наприклад, бог землі, бог сонця, бог смерті і т. д., то це суть символи ідеалізованих бажань сплячого, зрозуміти які можна через призму гіперболізованних якостей, властивих кожному язичницькму божеству. Приміром, привидівшийся в сні Зевс може уособлювати для сплячого силу і мудрість. Ці якості проектуються в свідомість сновидця і постають перед ним в образі відповідного божества. Щоб точно розтлумачити такий сон, слід заглибитися в міфологію і власні знання про неї.

Езотерика
Додати коментар